Ірма Вітовська відповіла на чутки, що вона відмовилася від російських ролей, бо має заможного чоловіка

Ірма Вітовська розповіла про свої захмарні гонорари під час зйомок у ситкомі "Леся + Рома"

Ірма Вітовська заявила, що рішення відмовитися від зйомок у російському кіно після 2014 року не пов'язане з тим, що її нібито забезпечує чоловік-бізнесмен. В інтерв'ю Аліні Доротюк акторка сказала, що такі чутки ходять серед колег. Вітовська запевнила, що сама добре заробляє, бо є затребуваною у професії.

- Я знаю цю тезу. Це дуже добре вигадано. Я навіть чула, що мій чоловік купляє мені премії. Коли з першою [Золотою] "Дзиґою" мене привітали усі, то з другою 5 людей. Я думаю, це професійний біль, я не люблю слово заздрість, професійний особистий біль...Моєму чоловікові, от чесно, навіщо вся ця історія, це так далеко і посрать, він займається зовсім іншим, і в захваті від того, чим він займається. Я достатньо сама добре стою на ногах. Даруйте, у мене дуже хороші гонорари за фільми. Я була продюсером чотирьох проєктів. І в мене є ще певні роботи, за які я беру гроші. Професійні послуги - майстер-класи, вебінари, підготовка когось, певні концерти. Я викладаю, я працюю в декількох театрах, у мене є гонорари від цих театрів. Лізти в мій гаманець не треба. І в Італії я теж знімалась не на волонтерських засадах (йдеться про україно-італійську комедію "Коза Ностра» - Ред.), - заявила Вітовська. 

За словами Вітовської, її гонорари злетіли після успіху ситкому "Леся+Рома" (2005-2008 рік). Під час знімання четвертого сезону Вітовській платили більше тисячі доларів за один знімальний день. 

- "Леся + Рома" за чотири роки принесла мені дуже багато майнових речей. Це були шалені гроші на той час. Я відчула, що таке свобода. В кіно мені дуже пощастило. За останні роки у мене було по три картини на рік. В нашій країні це рідкість, - розповіла Вітовська.

Ірма Вітовська вийшла заміж вдруге у 2016 році. Її чоловік Віталій Ванца працює у міжнародній компанії. Від першого шлюбу у акторки є син Орест.