Під час обстрілу Херсона загинув волонтер благодійного фонду “Справжні”

Руслан Анісенко загинув у Міжнародний день волонтера. 

Під час ранкового обстрілу Херсона загинув волонтер благодійного фонду “Справжні” Руслан Анісенко. Про це повідомив голова Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Прокудін. 

- У Міжнародний день волонтера росіяни вбили благодійника у Херсоні. Життя Руслана Анісенка, волонтера організації “Справжні”, трагічно обірвалося сьогодні зранку. Його вбив російський снаряд, випущений по центру міста. Мої співчуття родині. Вічна памʼять загиблому… - написав він у своєму телеграм-каналі.

На сторінці благодійного фонду в Instagram розповіли, що медики констатували смерть чоловіка на місці. В організації зазначили, що Руслан допомагав ліквідовувати наслідки затоплення Херсону після підриву Каховської ГЕС, а також наслідки “прильотів”.

Уранці 5 грудня дві людини загинули у центрі Херсона під час ранкового обстрілу міста російськими окупантами. Це 48-річний чоловік та жінка. Також було госпіталізовано 59-річного чоловіка. Ще чотири медики поліклініки отримали легкі поранення. Це двоє лікарів, акушерка та працівник одного з відділів.