Артем Мілевський вперше з'явився на публіці в театрі після виходу з коми

Спортсмен уперше за кілька місяців з'явився на публіці після лікування.

Колишній нападник збірної України Артем Мілевський потроху повертається до нормального життя після того, як потрапив до реанімації та пережив кому. 38-річний спортсмен вперше з'явився на публіці, разом із другом відвідавши спектакль у Національній опері у Києві. Про це Мілевський повідомив у Instagram, опублікувавши знімки із зали.

- Зміна картинки. Прийшли подивитися на покоління NEXT, – уточнив Мілевський.

Після завершення кар'єри футболіста Мілевський на певний час зник із медійного простору. У вересні ЗМІ писали, що він кілька днів перебував у тяжкому стані, впавши у кому. Причиною цього нібито стала алкогольна залежність спортсмена. Тоді всі витрати на лікування Мілевського взяв на себе Ігор Суркіс.

Мілевський за свою спортивну кар'єру змінив 10 клубів у кількох країнах, чотири рази ставав чемпіоном України, чотири рази вигравав Кубок України, тричі – Суперкубок, був чемпіоном Білорусі, вигравав Кубок Білорусі та три рази – Суперкубок. У жовтні 2021-го він офіційно оголосив про закінчення кар'єри, зробив коло пошани на "Олімпійському" і не зміг стримати сліз. Вже декілька років футболіст позиціонує себе як відеоблогер.