Кількість жертв негоди в Одеській області зросла до п'яти

Ще 19 людей постраждали, повідомив президент Володимир Зеленський у своєму відеозверненні.

facebook.com/DSNSODE

Кількість жертв негоди в Одеській області зросла до п'яти, ще 19 людей постраждали. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у своєму відеозверненні.

- У кожній громаді зараз важливо зробити максимум, щоб ми не втрачали життя через негоду. На жаль, станом на зараз є загиблі. Найбільше – в Одеській області, пʼять людей. Мої співчуття рідним та близьким. Щонайменше 19 людей постраждали. Усім надано необхідну допомогу, — сказав він.

Зеленський додав, що в результаті негоди в Україні були знеструмлені майже 1500 населених пунктів у 17 областях. Ліквідувати наслідки допомагають Національна поліція та Національна гвардія.

Раніше ЗМІ з посиланням на поліцію Одеської області повідомили про три жертви негоди. Тіла знайшли на різних вулицях в Приморському районі Одеси. За попередньою версією, вони загинули через переохолодження. Також у департаменті охорони здоров'я Одеської міської ради "Суспільному" повідомили, що до травмпунктів міста звернулися 27 людей, які отримали вуличні травми чи переохолодження через погоду. До стаціонару госпіталізували трьох людей.