Журналісти дізналися нові подробиці вбивства української сім’ї у Польщі

Загибла жінка була родом з Вінничини.

inpoland

Українець, що вбив у польському місті  Познані 29-річну дружину Юлію та двох маленьких доньок протягом 5 днів жив з їхніми тілами в одному будинку. Про це повідомляє ТСН.

- Це село Сигнал на Вінниччині. Саме звідси родом була загибла жінка. Сусідка пані Валентина 29 річну Юлю знала з дитинства. Каже, та мала сина від першого шлюбу і працювала офіціанткою в місцевому кафе, — розповідає видання.

Юлія познайомилась із Сергієм у кафе, де він був шеф-кухарем. Учасник багатьох кулінарних проєктів відразу підкорив її серце. Сім’я поїхала на заробітки до Польщі 4 роки тому. З того часу бували вдома лише кілька разів. І про наявність проблем батькам не розповідали.

За словами сусідів у Познані, у Польщі кар'єра Сергія не склалася. Через це він почав пити і накопичувати борги. Наразі мати Юлії поїхала у Познань по тіла доньки і онучок. Разом з нею з Польщі приїде і 11-річний син Юлії від першого шлюбу. Він жив разом з мамою та вітчимом і дивом вцілів.

У Познані до будинку люди приносять свічки та квіти. Тим часом у селі Сигнал всією громадою збирають гроші, аби перевезти тіла дітей та їхньої мами додому.

Про вбивство родини стало відомо 20 листопада. За словами речника Окружної прокуратури у Познані Лукаша Вавжиняка і генконсула України у Вроцлаві Юрія Токара, ця родина вважалася благонадійною, чоловік займався бізнесом.