«Герої СВО», яких вони заслужили: до Росії з війни повертаються маніяки та вбивці

Ворог активно використовує на фронті закоренілих злочинців, а після повернення дарує їм свободу та славу. Ось тільки співвітчизники не в захваті від живих "героїв".

«Людина у тілогрійці, або просто «Зека», давно вже не герой російського шансону. Його підвищили до « героя СВО », який героїчно «змиває провину кров'ю», отримує помилування і повертається до рідного села, щоб періодично вести у школярів «Уроки про важливе» та постійно тримати в страху односельців.

Цей унікальний підхід до мобілізації, напевно, вивчатимуть у світі. Вбивці, ґвалтівники, маніяки за пів року війни стають абсолютно чистими перед законом. Президент підписує їм помилування, і вся ця беззуба, хвора на гепатит, СНІД і туберкульоз рать, що повально має психічні відхилення, повертається до своїх міст і сіл. Водночас мобілізовані студенти, інженери, вчителі, механізатори та будівельники служитимуть до кінця «СВО». Путін так сказав.

Вбивали, розчленовували, веселилися

Однозначно, серійний убивця, маніяк, педофіл Чикатило, живи він у наш час, не отримав би заслуженої кулі, а повернувся б до себе додому в Ростовську область і розповідав у школах дітлахам про святий обов'язок кожного – захист життя на землі. А 43 людини, вбиті ним з особливою жорстокістю, просто розчинилися б у променях слави нового «російського героя».

Декілька прикладів про те, які «герої» повертаються в Росію з війни.

Убив – помилували – знову вбив

І ще трохи фактів про звичаї та "героїв" нинішньої Росії.

Усі вони тепер – шановані члени суспільства. Але є ймовірність, що значна частина цих "героїв" знову поліруватиме нари за вбивства та насильство. Проблеми з головою та мораллю жодними помилуваннями не вирішити.

Хто розповість краще?

Частина новоспечених «героїв» почала ходити школами як лектори і розповідати дітям про патріотизм. І це вже з незбагненного в цивілізованому світі.

Наприклад, у жовтні в одній зі шкіл Сургута урок мужності провів карний злочинець-рецидивіст. «Герой СВО» Роман Татаркін був тричі судимий за крадіжки та водіння у п'яному вигляді. Але саме його школа обрала як лектора про патріотизм.

У Нижегородській області ще один «герой» виступав на «Розмовах про важливе» перед школярами із закритим обличчям, але його легко ідентифікували. Олександр Расправін у 2010 році у п'яному вигляді вбив свого діда. Сів у в'язницю. 2017 року знову п'яним убив людину. Знову сів у в'язницю. 2022-го він завербувався вбивати людей в Україні. І зараз йому в рот зазирає зростають діти та вчительки.

А до Саратовської області приїхав з війни Дмитро Кирюхін. Його запросили провести «Уроки мужності» у школі та дитячому садку. Провів. І відразу після уроків побив своїх сусідів, понівечив жінку.

Таких по Росії – мільйони. І попереду на нас чекає захоплююче кіно про нове життя «героїв» поряд із сім'ями їхніх жертв. Про те, як убивці стають вихователями дитячих душ. Про те, як після них у Росії звільнилися місця у в'язницях – для інакодумців. І головне – що все за законом…

На тему

Помилуваний вбивця Ганни Політковської

У Росії колишній оперуповноважений УБОЗ Сергій Хаджикурбанов, засуджений за вбивство журналістки Ганни Політковської, також із в'язниці вирушив на «СВО» і нещодавно помилуваний.

- За першим контрактом Хаджикурбанов брав участь у "СВО" як ув'язнений, далі був помилований і тепер бере участь у "СВО" як вільнонайманий військовий, уклавши контракт із Міноборони. Він працював у спецназі у 90-ті роки, у нього є досвід, мабуть, тому йому одразу запропонували командну посаду, – розповів адвокат Хаджикурбанова.

Нагадаємо, журналістку «Нової газети» Ганну Політковську вбили 7 жовтня 2006 року у під'їзді будинку у Москві. Замовника злочину не знайдено, організатором слідчі вважають Лом-Алі Гайтукаєва. 2014 року його засудили до довічного ув'язнення, 2017-го він помер у колонії. Крім нього, винними були визнані його племінники Джабраїл, Ібрагім і Рустам Махмудови, а також Хаджикурбанов. 2014 року його засудили до 20 років позбавлення волі.