Міністр оборони порівняв нардепа Ар'єва із російськими пропагандистами через вкид про Залужного

Голова Міноборони Рустам Умєров заявив, що деякі політики намагаються розколоти українське суспільство.

Getty Images

Голова Міноборони Рустам Умєров заявив, що деякі політики намагаються розколоти українське суспільство. Так він прокоментував фейк нардепа від "Європейської солідарності" Володимира Ар'єва про відставку Валерія Залужного.

- Щодо чергового інформаційного вкиду від одного з депутатів. Деякі нечистоплотні політики сьогодні намагаються розколоти українське суспільство — це нічим не краще того, що роблять російські пропагандисти. Інформаційна війна є складовою російської агресії проти України. Не варто ставати в ній пішаками і тим більше помічниками. Усім в країні сьогодні варто зосередитись на питаннях оборони та робити все, щоб посилити нашу державу, - написав Умєров.

Ар'єв 7 листопада написав у Фейсбуці, що отримав інформацію із джерел про скору відставку головнокомандувача Залужного. Менш ніж через годину нардеп видалив допис і спростував інформацію про відставку.

Колишній президент та лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко після скандалу з Ар'євим написав, що "ми не маємо права на політичні ігри, хайп і вибори в умовах смертельної для країни загрози".