Ірина Федишин відповіла на хейт, що її чоловік під час війни виїхав за кордон

Артистка заступилася за чоловіка, якого захейтіли у соцмережах через щасливі знімки з Барселони.

instagram.com/irynafedyshyn

Співачка Ірина Федишин заступилася за чоловіка, продюсера Віталія Човника, якого захейтили у соцмережах через виїзд за кордон. Хвилю критики у соцмережах викликали сімейні фото, опубліковані артисткою в Instagram. На кадрах виконавиця разом із чоловіком та дітьми зафіксована в центрі Барселони. Зірка заявила, що її коханий виїхав за кордон, маючи на руках відповідний дозвіл, оскільки вони на концертах збирають кошти на техніку, необхідну ЗСУ на фронті.

– Так, тут декілька дописувачів пишуть дурниці. Ви при свому розумі??? Що так все перекручуєте? Поїхали офіційно, щоб заробити кошти для ЗСУ. І, Слава Богу, заробили і купили з цієї поїздки 100 дронів і не тільки. Бо зараз навіть на один дрон зібрати важко, в тому числі і за кордоном. Поїдьте і спробуйте. Хто вам мішає? І офіційний дозвіл у Віталія є, виїхав з дозволу Міністерства і ніхто не ховається. Вже не один раз виїжджав і постійно повертається. І цього разу повернувся і вже є в Україні. Заспокойтеся, – різко відповіла Ірина.

Федишин додала, що її чоловік організовує благодійні концерти, працює із військовими запитами, а також займається благодійним фондом. На кошти, зібрані на концертах в Іспанії, сім'я артистки замовила 100 дронів-камікадзе, машини та інші прилади на фронт для українських захисників.

- Для чого виписувати образливі коменти і так знецінювати працю людей?? Віталій співзасновник благодійного фонду Ірини Федишин і робить величезну роботу для України. Окрім організації благодійних концертів, постійно працює зі запитами військових, - уточнила співачка.

Сама Федишин із перших днів повномасштабної війни активно займається волонтерською діяльністю, виступає на передовій для військових і разом із сім'єю навіть плела сітки для армії. На початку лютого у боях під Соледаром загинув брат зірки Роман Климкович. Сім'я понад місяць не могла забрати його тіло з поля бою.