На фронті загинув одесит Юрій Глодан, дружину та тримісячну доньку якого вбила російська ракета

У квітні 2022 року російська ракета зруйнувала житловий комплект "Тірас" в Одесі, де проживав Юрій із сім'єю.

t.me/censor_net/39738

На війні загинув Юрій Глодан - мешканець Одеси, сім'ю якого 23 квітня 2022 року вбив російський ракетний удар по житловому комплексу "Тірас". Того фатального дня життя чоловіка врятувала випадковість - він вийшов у магазин. Про це повідомив у Facebook знайомий Юрія Олександр Яковенко.

Юрій Глодан після трагедії став на захист країни зі зброєю в руках. Спочатку він пішов в "Азов", потім - у 3-ю окрему штурмову бригаду ЗСУ. На початку листопада 2023 року стало відомо, що воїна не стало.

- Я не спілкувався з ним близько, але майже кожний одесит знає цю сім’ю. Юра - чоловік, батько, воїн, пекар та колега в проекті Make My Cake, Одесса, де я - співвласник. Саме він робив відомі в Одесі  паски від нашої кондитерської - цей день був його першим вихідним, він вийшов в магазин, коли повернувся, його світ був зруйнований. 23 квітня 2022 року в його сімʼю прийшов «руський мір» - російська ракета зруйнувала житловий комплекс "Тірас" в Одесі. Трагедія відібрала життя тримісячної Кіри Глодан, її мами Валерії та бабусі Людмили  - це сімʼя Юри, - написав чоловік.

Він також зазначив, що після трагедії Юрій в ЗСУ. А 5 листопада стало відомо, що він загинув, захищаючи свою країну.

23 квітня 2022 року російська ракета вбила 27-річну Валерію  Глодан та її 3-місячну доньку Кіру, а також маму. Незадовго до початку обстрілу чоловік жінки Юрій вийшов до магазину, там і дізнався новину про вибух.