Ляшко відреагував на скандал навколо свого охоронця, чоловіка Євгенії Емеральд

Лідер “Радикальної партії” заявив, що він на фронті і не витрачатиме час на “замовні звинувачення”.

Колишній народний депутат, лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко вперше прокоментував скандал навколо свого охоронця, чоловіка військової Євгенії Емеральд. Ляшко заявив у фейсбуці 2 листопада, що не витрачатиме свій час на “безглузді, брехливі та замовні звинувачення”.

- На фронті я добре зрозумів одне: життя занадто коротке. Тому не витрачаю свій час, щоб коментувати чи спростовувати безглузді, брехливі та замовні звинувачення. Час розставить все на свої місця і кожному дасть оцінку. Немає нічого важливішого за Перемогу України. Тому як солдат ЗСУ роблю все для цього і вас закликаю. Усе інше — дріб’язок, не вартий уваги! - написав він.

Увечері 31 жовтня телеграм-канал "Джокер" опублікував відео, на якому Олег Ляшко та його охоронець, чоловік Євгенії Емеральд Євген Стипанюк, співають у караоке російську пісню «Девчонка-девчоночка» Жені Бєлоусова.

Відео зʼявилося на тлі звинувачень снайперки Євгенії Емеральд з позивним "Жанна Дар'Арк" на адресу свого чоловіка у домашньому насильстві. Євгенія Емеральд та Євген Стипанюк познайомилися після повномасштабного вторгнення Росії на фронті. У жовтні 2022 року зіграли весілля на передовій. У квітні військова народила доньку Афіну.