Факт. 6 унікальних ароматів для осені за версією інтернет-магазину парфумерії Parfum City

Вибираємо найпопулярніші парфуми для чоловіків та жінок.

Великий вибір парфумерії в Україні приємно вражає. Можна легко підібрати аромат від популярних брендів, який буде відповідати приводу, погоді та настрою. Але орієнтуватися лише на бренд, його популярність та затребуваність недостатньо. Аромати відрізняються не лише головними нотами, а й насиченістю та концентрацією.

Dior, Armani, Chanel

Чи будуть це вишукані Діор, стильні Армані чи незмінна класика від Шанель – вирішуватимуть лише вам. Кожен із перерахованих брендів має шанувальників, що цілком заслужено. Розберемо найпопулярніші парфуми кожної лінійки:

Це лише кілька люксових брендів, які заслуговують на увагу. За популярністю не поступаються і Paco Rabanne, Gucci, Creed, Tom Ford. Це набагато розширює вибір вишуканих парфумів.

На які парфуми варто звернути увагу восени

Осінь і супутня холодна погода вносять корективи у вибір ароматів. Все частіше і чоловіки, і жінки віддають перевагу не квітковим або цитрусовим нотам, а мускусним, деревним або пряним. Щоб вибраний аромат ідеально розкрився восени, на етапі вибору орієнтуватися важливо на такі параметри:

Важливо пам'ятати і те, що кожний аромат унікальний. Тому для когось він може бути просто "вау", а для когось не заслуговує на увагу. Ще одне підтвердження того, що з вибором аромату для осені не варто поспішати.

Парфуми люкс для чоловіків

Не секрет, що справжні чоловіки воліють пахнути дорого та вишукано. Різноманітність ароматів дозволяє вибрати саме той парфум, який відповідає всім побажанням. Звернути увагу варто на такі люксові аромати від популярних брендів:

Однак, незалежно від того, який парфум обраний, його потрібно вміти правильно носити. Наносити аромат слід виключно на чисту шкіру і на відповідні точки - за вухами, на підключичну ямку, на зап'ястя лівої руки, у улоговину грудей, якщо це краплинні парфуми.

Духи з пульверизатором вимагають іншого підходу: розпорошіть трохи аромату посеред кімнати і різко пройдіть крізь цю запашну хмару. Необхідна кількість парфумів осяде на волоссі та одязі і таким чином створить неповторний шлейф, який супроводжуватиме вас протягом усього дня.