Періс Гілтон заступилася за сина після критики його зовнішності та "порад" показати малюка лікарю

Менш ніж за добу підписники Періс написали під постом близько 20 тисяч коментарів із закликом показати хлопчика лікареві.

instagram.com/parishilton

Американська світська левиця та модель Періс Гілтон заступилася за восьмимісячного сина, зовнішність якого розкритикували у соцмережах після публікації його нових фото. Менш ніж за добу підписники Періс написали під постом близько 20 тисяч коментарів із закликом показати хлопчика лікарю через "нездоровий розмір його голови". У відповідь зірка заявила, що її спадкоємець абсолютно здоровий.

- У цьому світі стільки хворих людей. Мій ангел абсолютно здоровий. І так, звісно, ​​я водила його до лікаря, у нього просто великий мозок, - написала Гілтон у TikTok.

Періс вперше стала мамою у січні цього року. Ще в розпал пандемії COVID-19 Періс та її чоловік бізнесмен Картер Реума розпочали процес екстракорпорального запліднення (ЕКО), проте пізніше звернулися за допомогою до сурогатної матері.

Гілтон та Реум обручилися у лютому 2021 року, а у листопаді 2022-го зіграли весілля. Обранець моделі – уродженець Чикаго, засновник венчурної компанії M13. Сама Періс – правнучка Конрада Гілтона, засновника мережі готелів Hilton.