27 жовтня на 2+2 вийде чотирисерійна стрічка «Одна родина. Весілля»

Події серіалу розгортаються після 2014 року в деокупованому шахтарському містечку.

2+2

27 жовтня о 18:30 телеканал 2+2 презентує чотирисерійний серіал «Одна родина. Весілля». Це життєва історія двох українських родин, які попри розбіжності у поглядах, нескінчені суперечки, сварки та конкуренцію намагаються примиритися заради дітей і майбутнього. 

Події серіалу розгортаються після 2014 року в деокупованому шахтарському містечку, яке повертається до мирного життя в Україні. Колишні друзі, а зараз затяті вороги Павло Доценко і Гриша Куліков стають головними претендентами на посаду мера. У гонитві за прихильність містян кандидати разом з дружинами не припиняють сперечатися й хитрувати, через що потрапляють у складні, заплутані, а іноді кумедні ситуації. Непорозуміння між родинами не вщухають навіть після новини про заручини їхніх дітей. Та чи зможуть вороги об’єднатися, знаходячись на порозі повномасштабного вторгнення з боку рф, і стати однією родиною задля майбутнього?

- Для мене ця історія про нас, українців, які вміють блискавично влаштовувати чвари через будь-які дрібниці. Проте коли приходить справжня біда, ми об’єднуємося, а всі суперечки відходять на другий план. У момент загрози українці єдині, бо це – наша земля, – говорить одна з головних героїнь серіалу Тала Калатай.

Також головні ролі у серіалі зіграли Мирослав Павліченко, Олег Шушпанніков, Лариса Трояновська, Дар’я Пльондер, Євгеній Ламах.

Сценарій серіалу «Одна родина. Весілля» був написаний ще до початку повномасштабного вторгнення рф в Україну. Зйомки проходили у Києві та Ірпені у 2023 році. Сценаристи - Руслан Шаріпов, Вадим Єрченко, Сергій Карпенко, Володимир Москалець. Режисер - Євген Чернишов. Генеральні продюсери - Сергій Кизима, Акім Галімов. Продюсери - Сергій Карпенко, Володимир Москалець.

Цікаві факти зі знімального майданчика