Тарабарова розповіла про заробітки під час війни та назвала суму, яка їй потрібна на місяць для життя

Артистка розповіла, як їй вдається заробляти під час війни.

скриншот видео youtube.com/Слава Дьомін

Співачка Світлана Тарабарова (TARABAROVA) розповіла про свій заробіток у воєнний час. В інтерв'ю Славі Дьоміну артистка поділилася, що мала нестабільний заробіток ще в період коронавірусу, а з початку війни він значно впав.

– Мій бізнес помер ще під час коронавірусу. І досі не може прийти до тями. Навіть топові артисти, якби не було повномасштабного вторгнення, зараз би заробляли б у троє більше, у чотири рази більше. Пивоваров, MONATIK могли б заробляти сотні тисяч доларів. Влітку все почало прокидатися. Попри все, є в когось дні народження, якась корпоративна історія. Небагато, але є. 2-3 тисячі доларів на місяць є, так, звичайно. На Spotify почали підійматися перегляди, - зазначила артистка.

Виконавиця назвала суму, яка їй потрібна на місяць для життя. Зірка також допомагає орендувати квартиру батькам, які приїхали з Херсона до Києва.

- Цифра завжди різна. Буває, йдемо у борг, тоді допомагають друзі, а буває, йдемо у плюс. Але тоді віддаємо ще борги. Бувають класні місяці. Для нормального життя це дві тисячі доларів. Але це багато. Це два садки, няня. Є команда, им потрібна заробітна плата. Тому не виходимо нормально у плюс, - наголосила співачка.

Раніше артистка розповіла, що змушена виставити на продаж свій будинок у селі Дмитрівка під Києвом, бо не має можливості платити кредит. Сума боргу за кредитом на сьогоднішній день складає 115 тисяч доларів.