У Харкові під завалами знайшли тіло дитини

Зафіксовано два удари. 

ілюстративне t.me/DSNS_Kharkiv

Близько 06:40 РФ вдарила по Харкову та області.  Зафіксовано два удари, повідмоили на своїх сторінках у соцмережах голова ОВА Олег Синєгубов та мер Харкова Ігор Терехов.

Синєгубов наголосив, що влучання сталось у Київському та Основ’янському районах. Терехов додав, що  удари ворога прийшлися виключно по цивільній інфраструктурі Харкова, в одному випадку - по житловому будинку.

Внаслідок удару під завалами опинилась 10-річна дитина. Близько 08:45 Терехов повідомив, що рятувальники знайшли її. На жаль, мертвою. 

Окрім загиблої дитини, за даними Синєгубова, внаслідок двох ранкових ударів окупантів по Харкову до медиків екстреної медичної допомоги звернулися 23 людини, серед постраждалих - дитина 11 місяців.

В поліції наголосили, що зафіксовано два прильоти ворожих ракет. За попередніми даними фахівців вибухотехнічної служби, росіяни вдарили по мирному Харкову ракетами типу "Іскандер".

Напередодні, 5 жовтня, РФ вдарила по селу Гроза. Ракета влучила у місцеве кафе, де на той момент відбувалися поминки за військовослужбовцем. Ця атака стала одним з найкривавіших російських нападів на мирні об'єкти в Україні. Наразі відомо про 55 загиблих, під завалами ще можуть бути люди.