РФ зранку повторно обстріляла Херсон, постраждали поліцейські

Один з них у важкому стані.

t.me/Klymenko_MVS

Зранку  2 жовтня росіяни продовжили обстрілювати Херсон. Під обстріл потрапило авто поліцейських, і двоє з них отримали поранення. Також серед поранених є громадяни, повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Він зазначив, що авто патрульної поліції отримало потужний удар, який пробив броню. В лікарню доправлені двоє поліцейських, один з них у важкому стані. Міністр додав, що ворог продовжує обстрілювати Херсон артилерією.

Також повідомляється, що під час ранкового обстрілу спецпризначенцям КОРДу вдалося під вибухами врятувати цивільного, якому відірвало ногу. Його стан є критичним. Є і четвертий потерпілий, але його травми не є важкими.

Начальник Херсонської МВА Роман Мрочко своєю чергою повідомив, що внаслідок обстрілу Херсона російськими військами були влучання поблизу об'єкта транспортної інфраструктури.

Обстрілювали росіяни Херсон також протягом усієї ночі. Під час одного з обстрілів поранені дві дівчинки та їхня мати. Також близько 05:00 місто знову стало об'єктом обстрілу, внаслідок чого виникла пожежа, яку вогнеборці оперативно ліквідували. Місцевих жителів закликали уникати виходу на вулицю без нагальної потреби.