Уряд призначив трьох нових заступників міністра оборони

Кабінет міністрів України на засіданні 27 вересня ухвалив розпорядження про призначення трьох заступників міністра оборони.

REUTERS

Кабінет міністрів України на засіданні 27 вересня призначив трьох заступників міністра оборони - Юрія Джигира, Наталію Калмикову та Катерину Черногоренко. Про це у Telegram повідомив постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

6 вересня Верховна Рада проголосувала за нового міністра оборони - ексголову Фонду держмайна Рустема Умєрова. На цій посаді він замінив Олексія Резнікова, якого за день до того відправили у відставку. Уряд 18 вересня звільнив шістьох заступників міністра оборони та державного секретаря відомства. Не втратив своєї посади лише перший заступник голови МО генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

Наталія Калмикова

Виконавчий директор Українського ветеранського фонду. Закінчила Вінницький національний медичний університет та Вінницьку академію безперервної освіти за спеціальністю "Магістр публічного управління".

Юрій Джигір

Навчався у Національному університеті "Києво-Могилянська академія" та у Сіракузькому університеті в США (школа громадянства та публічної політики Максвелла). У 2015-2018 роках працював позаштатним радником міністра фінансів та позаштатним радником в.о. міністра охорони здоров'я.

Катерина Черногоренко

Працювала проєктним менеджером у Міністерстві цифрової трансформації, запускаючи електронні лікарняні, програму "єМалятко" та "Армію дронів".