Кабмін призначив директора Фонду Притули замміністра з питань стратегічних галузей

Уряд призначив директора "Благодійного фонду Сергія Притули" Ганну Гвоздяр заступником міністра з питань стратегічних галузей промисловості.

facebook.com/anna.gvozdiar

Уряд призначив директора "Благодійного фонду Сергія Притули" Ганну Гвоздяр заступником міністра з питань стратегічних галузей промисловості. Про це повідомила пресслужба Кабміну.

Гвоздяр очолює фонд Притули з моменту його заснування у 2020 році. Волонтерською діяльністю займається з 2014 року. Сергій Притула повідомив в Телеграмі, що Гвоздяр віднині не буде директоркою фонду.

- Моя права і ліва рука! Людина, котра зробила фонд таким, яким він є. Волонтерка до кісткового мозку. Анна Юріївна Гвоздяр. Донині - директорка фонду Притули. Віднині - заступниця міністра з питань стратегічних галузей промисловості! Приємно, коли волонтерське середовище може сміливо делегувати своїх представників у владу!, - написав Притула.

Уряд також призначив Людмилу Дараган державним секретарем Міністерства оборони. Перед цим вона була керівником апарату Фонду державного майна, яку тоді очолював Рустем Умєров — нинішній міністр оборони.

18 вересня Кабмін звільнив усіх заступників міністра оборони й державного секретаря Міністерства оборони Костянтина Ващенка.