Унаслідок нічної атаки на Київську область постраждало чотири людини та понад 100 приватних будинків

Голова Київської ОДА Руслан Кравченко повідомив оновлену інформацію про наслідки дронової атаки Росії.

facebook.com/pol.kyivregion

Унаслідок російської атаки на Київську область у ніч на неділю, 10 вересня, травми отримали чотири людини. Одну людину госпіталізували з черепно-мозковою травмою та травмами кінцівок. Про це у фейсбуці повідомив голова Київської ОДА Руслан Кравченко. 

- Оновлена інформація станом на 14:30. Унаслідок нічної атаки росіян на Київщину травмовано 4 людини. Усім потерпілим надана необхідна медична допомога. Одну людину госпіталізовано до лікарні з черепно-мозковою травмою та травмами кінцівок. Інші отримали незначні травми, — написав голова Київської ОДА.

В одному з районів Київської області від вибухової хвилі постраждало понад 100 приватних будинків та 30 квартир у семи багатоповерхівках. Зокрема, вибиті вікна, двері, посічені фасади та покрівлі. 

Окрім цього, вибуховою хвилею пошкоджено приміщення школи, дитячого садочка, селищної ради, лікарні, навчально-реабілітаційного центру, автостанції, двох магазинів, складського приміщення тощо. Переважно вибиті вікна та двері. До заміни віконних конструкцій уже долучився міжнародний фонд GEM. 

Поліція Київської області повідомила, що 20-річного хлопця з ушкодженням руки від потрапляння скла доставлено до лікувального закладу.

Унаслідок атаки Росії в одному з районів Київської області пошкоджено інфраструктурний об’єкт. Повітряна тривога тривала понад три години. У Києві постраждала одна людина. Сили ППО знищили 26 з 33 "шахедів", яки Росія запустила у напрямку Київщини в ніч на 10 вересня.