У Рівному викрили посадовця військкомату, який постачав наркотики своєму шефу

Порушнику ДБР повідомило про підозру.

dbr.gov.ua

Працівники ДБР  викрили начальника структурного підрозділу Рівненського районного військкомату, який постачав своєму керівникові наркотики. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Під час проведення розслідування щодо побиття солдата посадовцями центрів комплектування у керівника військомату знайшли вісім пакетів з амфетаміном. У ході розслідування з'ясували, що посадовець мав, так би мовити, свого «дилера» з-поміж підлеглих військовослужбовців.

- Начальник структурного підрозділу систематично привозив різні дози амфетаміну керівникові, а в окремих випадках залишав так звані «закладки». Кошти за психотропи чоловік не отримував, а таким чином лише намагався догодити шефу, в майбутньому розраховуючи на прихильність, службові привілеї та можливе просування по кар’єрних сходах. Аби приховати свою злочинну діяльність, у розмовах та повідомленнях зловмисники використовували піратський сленг, називаючи наркотики «білою міткою», а один одного - за вигаданими кличками, - розповіли в ДБР.

Посадовцю оголосили підозру у незаконному придбанні та збуті психотропних речовин у великих розмірах. Санкція статті передбачає до 10 років за ґратами з конфіскацією майна.Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу та відсторонення його від посади.