Оскароносна Дайан Воррен розповіла, як створювала англомовний текст пісні Кароль One Nation Under Love

Воррен пояснила, що при написанні пісні закладала сенси, "що любов і мир мають жити всередині нас".

instagram.com/dianewarren

Оскароносний композитор Даян Воррен розповіла про створення треку "One Nation Under Love - Одне серцебиття" для Тіни Кароль, англійська версія якої викликала неоднозначні відгуки у соцмережах. Зокрема, портал "Музвар" зазначив, що у тексті пісні зустрічаються рядки: «Ми не вороги», «Ми не такі вже й різні», «Перетнемо цю велику прірву», які слухачі можуть сприйняти двояко. В інтерв'ю португальському Vogue Уоррен пояснила, що при написанні пісні закладала сенси, "що любов і мир мають жити всередині нас".

- Я просто хотіла знайти правильні слова та зібрати їх разом, щоб показати, що любов і мир мають жити всередині нас, і всі ті, хто вірить у формулу миру без війни і хто зараз підтримує Україну, мають сильніше об'єднати зусилля, де б вони не перебували, щоб разом творити мирне життя на планеті, - зазначила композитор.

Даян Воррен також розповіла про знайомство з Тіною Кароль і чому прийняла її пропозицію про співпрацю.

- Джош Едмонд зв'язався зі мною і сказав, що Тіна хоче попрацювати зі мною над піснею, яка могла б об'єднати кохання, мир і націю. І я, не замислюючись, погодилася. Потім, коли я почула її музику, я вирішила, що вона чудова і що ми повинні зробити щось разом: її голос, пристрасть, відданість музиці – це мене мотивувало, – уточнила вона.

Раніше у студії "Сніданку з 1+1" Кароль зізналася, що разом із командою подала композицію на розгляд на "Греммі" у різних номінаціях. Артистка вперше презентувала трек у святковому ефірі каналу "1+1" до Дня Незалежності України, який проходив у форматі телемосту.

Дайан Воррен – знаменитий американський композитор та автор хітів Вітні Х'юстон (Could I Have This Kiss Forever, I Didn't Know My Own Strength), Тоні Брекстон (Un-Break My Heart), Шер (If I Could Turn Back Time), Селін Діон (Because You Loved Me), Леді Гаги (Til It Happens to You), групи Aerosmith «I Don't Want to Miss Thing).