У Миколаєві бультер'єри потоваришували з дитинчатком рисі з місцевого зоопарку

Дорослі тварини зайнялися вихованням малюка.

скріншот

Співробітники Миколаївського зоопарку врятували дитинча рисі, від якого відмовилася мама. Малюка по черзі забирали додому ветлікарі звіринця, його годували, зігрівали, мили. Там рисенятко і подружилося з домашніми тваринами - бультер'єрами. Про це розповідають співробітники зоопарку на сторінках у соцмережах.

- Від двомісячного рисеня, якого звати Прутя, відмовилася його мама-рись невдовзі після його народження. Таке, до речі, часто трапляється, коли самка народжує вперше. У дикій природі на таких малюків чекає загибель, але зоопарк для них стає щасливим квитком. Тут у Пруті з'явилися одразу дві прийомні мами – наші ветеринарні лікарки Юлія Ющенко та Ганна Гончарова. Дівчата по черзі забирали малюка до себе додому, годували його спеціальною сумішшю кожні дві години, зігрівали, купали... Коли рисеня набралося сил, підросло і почало ходити, воно знайшло собі ще двох няньок - бультер'єрів Шторма та Сандру, - розповіли співробітники звіринця.

Собаки жили вдома у дівчат  і були їхніми домашніми улюбленцями, тому компанію малюк собі не обирав, але швидко потоваришував із бультер'єрами. Вони теж прийняли його як свого і тепер із радістю граються з ним, зображають поєдинки і навіть дозволяють кусати себе за хвости.