Антон Птушкін вперше за 1,5 року випустив тревел-відео, присвятивши його Карпатам

Після початку повномасштабної війни Росії в Україні він знімав соціальні випуски, у яких розповідав про мужність українців після вторгнення окупантів.

youtube.com/@ptuxermann

Блогер і телеведучий Антон Птушкін зняв перше за 1,5 року повномасштабної війни тревел-відео. Новий випуск на своєму YouTube-каналі він присвятив Карпатам. У ролику Птушкін зафільмував свій похід, мальовничі пейзажі, флору регіону та тварин, яких зустрів на шляху до Карпат. Усі відзняті кадри блогер ніяк не коментував, щоб занурити глядачів у атмосферу дикої природи та нагадати їм про красу українських гір.

- Звичайно, подорожі зараз не на часі. Всю мою увагу забирає лише те, що відбувається у країні. Але я зробив цей випуск, бо він не про подорожі, а про перезавантаження. Я скажу про себе, що мені цей період дуже непросто дався. У мене було ембарго на радість, але в цей же час треба дозволяти собі іноді радіти та перемикатися. Я зробив це відео, тому що подорожі чи похід у гори – це дуже простий спосіб переключитися, – пояснив інфлюенсер.

Після початку повномасштабної війни Росії в Україні Птушкін також створив новий україномовний канал на YouTube, де розповідав про мужність українців після вторгнення, зокрема про волонтерів, співробітників Укрзалізниці, пса Патрона та про свою поїздку на Донбас.