У Генштабі розповіли про успішний наступ ЗСУ на двох напрямках

ЗСУ закріплюються на досягнутих рубежах.

facebook.com/GeneralStaff.ua

Сили оборони України продовжують наступ на Бахмутському та Мелітопольському напрямках.  Як повідомили в Генштабі ЗСУ, українські військові просуваються на напрямках Новоданилівка - Новопрокопівка та Мала Токмачка - Очеретувате.

ЗСУ мали успіх та закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

- На Бахмутському напрямку Сили оборони продовжують вести наступальні дії південніше міста Бахмут, закріплюються на досягнутих рубежах, - наголосили в Генштабі ЗСУ.

Паралельно російські окупанти безуспішно наступали в районах Авдіївки, Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області. В Генштабі наголосили, що ворог зазнає значних втрат в особовому складі, озброєнні та техніці, здійснює переміщення підрозділів та військ, активно застосовує резерви.

Сили оборони України продовжують стримувати наступ російських військ на Куп’янському, Лиманському та Бахмутському напрямках. Тривають важкі бої.

Станом на ранок 25 серпня відомо про посилення підготовки РФ до псевдовиборів на тимчасово окупованих територіях України. Ворог масово завозить росіян та селить їх у пусті будинки.