Міла Куніс і Ештон Кутчер безкоштовно виставили гостьовий будинок на Airbnb

Щасливчиків, які орендують житло на 19 серпня, актори особисто зустрінуть у день приїзду.

Тейлор Хілл/Getty Images

Голлівудські актори Міла Куніс та Ештон Кутчер виставили на Airbnb свій пляжний будиночок в окрузі Санта-Барбара з видом на океан та гори. Пара запропонувала безкоштовно провести добу в їхньому гостьовому будиночку чотирьом гостям. Про це вони повідомили особисто, записавши відео в Instagram.

В оголошенні пари сказано, що будинок оточений деревами,  має дві світлі кімнати, джакузі та велику терасу. Для того щоб орендувати житло безкоштовно, гості повинні мати активний профіль на Airbnb з гарною репутацією, пред'явити паспорт і заздалегідь повідомити акторів, "якщо вони мають алергію або дієтичні обмеження в їжі". Щасливчиків, які орендують житло на 19 серпня, актори особисто зустрінуть у день приїзду.

Куніс та Ештон Кутчер не єдині артисти, які розмістили оголошення на Airbnb. Раніше актриса Гвінет Пелтроу запропонувала підписникам на добу орендувати свій гостьовий будинок у каліфорнійському місті Монтесіто.

Міла Куніс народилася у Чернівцях у родині вчительки фізики та інженера-механіка. У 8 років разом із батьками емігрувала до США. З 2015 року перебуває у шлюбі з актором Ештоном Кутчером. Подружжя активно підтримує Україну після повномасштабного вторгнення РФ. Торік у березні пара оголосила збір коштів для допомоги українським біженцям. За короткий термін знаменитостям вдалося зібрати 35 мільйонів доларів. За допомогу Україні журнал People назвав Мілу Куніс "Людиною року".