Олег Скрипка заявив, що в Україні є “інстасамки” та “золоті жінки”

Співак Олег Скрипка заявив, що українські жінки відрізняються від європейських хазяйновитістю та повагою до чоловіків.

Співак Олег Скрипка заявив, що українські жінки відрізняються від європейських хазяйновитістю та повагою до чоловіків. Фемінізм, який, на думку Скрипки, панує в Європі, є жіночим егоїзмом. Про це виконавець сказав на YouTube-подкасті STAND UP BATTLE.

- Українські жінки — вони хазяйновиті й вони сексуальні, розумні. Вони як менеджери, вдома створюють затишок і шанують чоловіків, у нас є така штука. А європейські жінки — вони феміністичні, а фемінізм — це є жіночий егоїзм. Насправді є певна ієрархія, є самоповага і повага до партнера. Фемінізм, дійсно, є там як самоповага жінок до себе, але немає поваги до чоловіка. І воно насаджується у нашій культурі. Ми це втрачаємо, але, на щастя, не до кінця, - сказав Скрипка.

Також співак сказав, що в Україні є "інстасамки" та "золоті жінки". Перші, на думку Скрипки, невиховані, а другі є ідеалом української жінки.

- В Україні ці “інстасамки” — це просто погане виховання жінок, вони просто невиховані, але не всі. Знову ж таки та “золота жінка” там є на дні, її треба дістати і сказати: “Українська жінка є оце”, - сказав Скрипка.

Раніше в інфопросторі розгорівся скандал через висловлювання шоумена Володимира Остапчука та гостей його шоу "Мекнув - питайте" Олексія Завгороднього (Позитив) та Богдана Шелудяка (Буше). Артисти заявили, що жінка не може бути 10 з 10, якщо вона не робить епіляцію.