Зеленський відвідав штаби бригад у Запорізькій області

Після Донецької області президент Володимир Зеленський приїхав до Запорізької.

president.gov.ua

Після Донецької області президент Володимир Зеленський приїхав до Запорізької. 15 серпня він відвідав бригади, які ведуть наступальні дії на Мелітопольському та Оріховському напрямках. Про це повідомила пресслужба президента.

- Відвідав 3-тю бригаду оперативного призначення імені полковника Петра Болбочана. Бригада брала участь у бойових завданнях на території Донецької та Луганської областей, в оборонних боях за Харків, у звільненні сіл і селищ поблизу Харкова. Зараз воїни бригади ведуть наступальні дії на Запорізькому напрямку. Із командиром бригади обговорили найбільш проблемні питання, - повідомив Зеленський.

Військові розповіли президенту, що їм необхідні засоби радіоелектронної боротьби та фронтові систем ППО. Також є потреба в безпілотних літальних апаратах, оскільки вони швидко витрачаються в умовах наступальних дій. Зеленський дав доручення систематизувати запити військових та винести їх на розгляд Ставки і передати іноземним партнерам.

Також президент відвідав передовий пункт управління 46-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ на Оріхівському напрямку.

14 серпня Зеленський відвідав штаби бригад, які ведуть наступальні дії в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Соледар».