Остапчук відповів Єфросиніній, Дантесу та Дурнєву, які розкритикували його за слова про жіночу депіляцію

Ведучого обурили закиди зіркових колег.

instagram.com/vova_ostapchuk

Телеведучий Володимир Остапчук у соцмережах відреагував на відео, в якому Володимир Дантес за допомогою пісні зачепив шоумена за обговорення жіночої депіляції. У відповідь Остапчук пригадав артисту, як той на зйомках шоу "Пожар" розповідав, що "волосся на ногах - це не прикольно".

- Зловтішатися й на цьому підвищувати свій рейтинг за рахунок мене ви вмієте, але про себе так часто забуваєте, на жаль. Так не можна, ви в себе одні, тому говоріть більше про себе, а не інших. Чуєш мене, чуєш, а що була за історія півроку тому про «У мене дитяча травма від неголених ніг вчительки» та «Волосся під пахвами — це неприколько, це смердить»? Слово «перевзутватися» вам про щось говорить? - поцікавився у Дантеса Остапчук.

У пості телеведучий також згадав Машу Єфросиніну, яка заявила, що дівчата самі мають право вирішувати, що і коли їм робити, а не йти на поводу бажань чоловіків та суспільства. Остапчук згадав випуск "Дорослих дівчат", де Єфросиніна нібито говорила, що "чоловік має заробляти більше, ніж жінка".

- Доросла дівчинко, а чи не ви казали, що чоловік обов’язково МАЄ більше заробляти? Чи хлопці не подивляться шоу й не почнуть комплексувати через те, що якщо мало заробляють, то їх жінка буде цьому докоряти й обговорювати? (як у вашому випадку – на всю країну). Ніхто ж нікому нічого не зобов'язаний? Чи вам можна пару порад роздати? – написав Володимир.

Звернувся телеведучий і до Олексія Дурнєва. У публікації Остапчук зазначив, що блогер у своїх шоу часто невтішно жартує про жінок і досі тягне в український інфопростір росіян.

- Льооооош, а що по твоїх оцінках дівчат, як «Тупа пізда»? До повномасштабної ти у своєму шоу кожну другу нашу дівчину так називав, а зараз, до речі, для чогось тягнеш в інфопростір рососіян. Навіщо будувати на них контент? Щоб ми ніколи про них не забули? І чи «Бісять дівчата, які дивляться всі мої програми й не дають» — це не об’єктивізація жінки? Ви всі 10 з 10 у своєму вмінні засирати інших і не звертати увагу на себе Такі всі святі – аж страшно, – обурився шоумен.

На публікацію вже встиг відреагувати з сарказмом Володимир Дантес:

- Так, дорогі мої підписники, включаючи Машу Єфросініну, alyona alyona, Льошу Дурнєва, Юлію Саніну і я, зокрема, припиняємо. Ми образили Остапчука, не треба плекати людину за те, що вона просто щось ляснула випадково. Це взагалі він висловлював свою думку, - висловився артист.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dantes 🇺🇦 (@volodymyrdantes)

Скандал у мережі викликав випуск шоу "Мекнув, живіть", в якому глядачів обурили слова Остапчука, Positiff та Богдана Шелудяка про те, яких дівчат зовні вони вважають "10 з 10" і що негативно ставляться до того, що у коханої може бути волосся на тілі. Після прем'єри епізоду гостей програми звинуватили у сексизмі. У відповідь Остапчук та Positiff заявили, що поділилися власною думкою, нікому його не нав'язуючи.