В Ірані під час знесення будинку стався обвал, загинули щонайменше троє людей

В Тегерані під час демонтажних робіт обвалилась будівля.

pixabay.com

В Тегерані під час демонтажних робіт обвалилась будівля. Наразі відомо про загибель щонайменше трьох людей. Ще 11 людей поранено, пише Xinhua.

Обвал стався зранку 6 серпня, під час проведення місцевими комунальними службами під наглядом поліції знесення аварійної будівлі. Під час робіт обвалилися і сусідні будинки, які також не відповідали нормам безпеки.

За даними рятувальників, будівлі були нежилими, однак під завалами все ж таки були знайдені тіла. Серед загиблих та постраждалих - двоє співробітників муніципалітету та чотири правоохоронці. Ще чотирьох людей вдалося врятувати.

Раніше повідомлялось про обвал будівлі в українському Гадячі. ЧП сталося  на одному із місцевих підприємств під час ремонтних робіт. Під уламками опинилися три людини.

Також публікувались правила поведінки у тому випадку, якщо є загроза обвалу. Звичайно, краще за все покинути будівлю,  але якщо це неможливо, треба зайняти найбільш вигідну позицію, триматись подалі від вікон, за можливості перекрити воду, газ та знеструмити приміщення.