Зеленський привітав зі святом бійців СЗГ і подякував їм за мужність

Військовослужбовці СЗГ ЗСУ сьогодні відзначають свято.

t.me/V_Zelenskiy_official

В Україні в суботу, 29 липня, відзначається День сил спеціальних операцій ЗСУ. Бійцов привітав президент Володимир Зеленський та подякував воїнам за мужність та самопожертву, повідомляє його прес-служба.

- Воїни з незламною волею, витримкою, кмітливістю, мужністю та наполегливістю. Українські спецназівці. Ви виконуєте широкий спектр бойових завдань у найнебезпечніших та найскладніших умовах. Вправно протистоїте російському агресору, не маючи перешкод, які б не змогли подолати, – зазначив Зеленський.

Він подякував усім бійцям за перемогу, героїчне виконання службового обов'язку та самопожертву: "Слава Силам спеціальних операцій Збройних сил України!". До привітань також приєднався командувач СЗГ ЗСУ бригадний генерал Віктор Хоренко. Він зазначив, що бійці вже провели багато успішних операцій та продовжують боротися за свободу своєї країни.

– Що робить нас особливими? Це люди, віддані своїй справі; це успішні операції, які увійдуть в історію, це страх в очах ворога при згадці про СЗГ; це суміш професіоналізму, зухвалості та надлюдських зусиль у боротьбі за нашу Перемогу!” Продовжуйте й надалі знищувати ворога так, як це вмієте тільки ви!