Під Горлівку перекинули бойовиків із "Ахмата", вони знущаються з цивільних

Росіяни також захоплюють лікарні на лікування своїх поранених.

t.me/DIUkraine

До окупованого населеного пункту Миронівський (Донецька область), що біля Горлівки, перекинули підрозділ росіян з "Ахмата". Вони грабують будинки і знущаються з цивільних. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

– Російські загарбники продовжують здійснювати мародерство на тимчасово окупованій території України. Зокрема, у населеному пункті Миронівської Донецької області, з 10 липня встановлено прибуття окупантів із підрозділу росгвардії "Ахмат", які примусово виселяють місцевих мирних мешканців із їхніх будинків на вулицю та самовільно заселяються у житло. Також вищезгадані представники російських окупаційних військ масово займаються мародерством, що спричиняє хвилю невдоволення серед цивільних людей, - розповіли у штабі.

Крім того, російські окупанти продовжують використання цивільної медичної інфраструктури тимчасово захоплених населених пунктів для надання медичної допомоги своїм пораненим військовослужбовцям. У населеному пункті Раденськ на Херсонщині загарбники облаштували територію місцевого дитячого садка під польовий шпиталь. Там, на лікуванні, перебувають десятки поранених солдатів РФ.