ЗСУ знищили нафтобазу та склади армії РФ в окупованому Криму

Самопроголошена влада оголосила евакуацію населення.

t.me/typicalcrimea

Збройні Сили України заявили про успішне знищення нафтобази та складів російської армії у тимчасово окупованому Жовтневому Червоногвардійському районі тимчасово окупованого Криму. Про це повідомляє Стратком ЗСУ в Telegram.

Українські військові опублікували відео поразки складів та нафтобази РФ у тимчасово окупованому Жовтневому. На кадрах помітно густий дим від вогню.

Так званий «голова Криму» Сергій Аксьонов підтвердив інформацію про попадання за складом боєприпасів через атаку безпілотника. З його слів, на місці вже працюють рятувальні служби окупантів.

- Противником здійснено спробу нальоту з використанням БПЛА по інфраструктурних об'єктах Червоногвардійського району Республіки Крим. Співробітники МНС перебувають на місці для ліквідації можливих наслідків. Працюють усі профільні служби, – заявив він.

Також гауляйтер додав, що окупаційною "владою" було ухвалено рішення про евакуацію населення в радіусі 5 кілометрів від місця НП до пунктів тимчасового розміщення. Зокрема, він стверджує, що рух на Кримській залізниці буде припинено для "мінімізації ризиків".

Раніше в суботу, 22 липня, окупаційна влада перекрила рух нещодавно пошкодженим Кримським мостом. Причин перекриття не називалися. Ймовірно, таке рішення було ухвалено через наліт БПЛА та побоювання, що їхньою метою може стати міст.