Супермодель Джіджі Хадід арештували на Кайманових островах за зберігання марихуани

Джіджі Хадід прилетіла відпочивати на острови з марихуаною у валізі.

Американську супермодель Джіджі Хадід заарештували та оштрафували на 1000 доларів на Кайманових островах за зберігання наркотиків. Зірка 10 липня прилетіла на відпочинок приватним літаком і везла у валізі марихуану, легально придбану у Нью-Йорку. Про це повідомили видання Cayman Marl Road та People.

- Джіджі подорожувала з марихуаною, легально придбаною у Нью-Йорку з медичною ліцензією. Вона також була дозволена для медичного використання на острові Великий Кайман (один із островів на Кайманових островах. - Ред.) з 2017 року. Її історія зрозуміла, вона насолоджувалася рештою свого часу на острові, - повідомив представник моделі.

Марихуану також знайшли у сумці інстаграм-моделі Лії Ніколь Маккарті, яка прилетіла на Кайманові острови разом із Хадід. Обох заарештували за «підозрою у ввезенні марихуани та посуду, який використовувався для споживання марихуани» і доставили до слідчого ізолятора.

Хадід та її подругу звільнили під заставу. Під час судового засідання 12 липня обидві визнали себе винними. 

Джіджі Хадід ділилася фотографіями із відпочинку на Кайманових островах в інстаграмі. Вже після того, як історія з марихуаною набула розголосу в американських ЗМІ, Хадід опублікувала пост із підписом: "Все добре, що добре закінчується".