Квартира співачки YAROMIYA постраждала внаслідок ракетної атаки по Львову

У момент прильоту виконавиця перебувала вдома разом із сім'єю.

прес-служба YAROMIYA

Житло української співачки YAROMIYA постраждало від нічної ракетної атаки по Львову. У сторис інстаграм артистка зізналася, що ракета потрапила до будинку поряд із її домом, внаслідок чого у її квартирі вибило всі вікна. У момент прильоту виконавиця перебувала вдома разом із сім'єю.

- Львів! Десь 50 метрів від мого будинку! Це було дуже страшно! Ще досі не можу заспокоїтись, що вже казати про дітей. Вікна не вціліли, але головне, що живі! Співчуваю сім’ям загиблих, - поділилася YAROMIYA у соцмережах.

Зараз родина співачки приходить до тями від ночі. Раніше в інтерв'ю YAROMIYA розповідала, що постійно пояснює своїм дітям правила безпеки під час повітряної тривоги, але, на жаль, вночі ці знання знадобилися. Артистка закликала шанувальників не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

- Хочу закликати людей не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та дотримуватися всіх правил. Нема безпечного місця в Україні! Ворог це вкотре довів, – поділилася YAROMIYA у своїх соцмережах.

YAROMIYA (Мар'яни Яромій) 33 роки. Вона розпочала музичну кар'єру у 2022 році. Найвідоміші її пісні "Мамо моя", "Чекати тобі", "Вставай, країно", "Не твоя".

Російські окупанти вдарили по Львову в ніч проти 6 липня. Внаслідок прильоту загинуло 5 людей. У будинку співачки Христини Соловій також вибило вікна через приліт ракети.