Міноборони показало нову літню форму для жінок, куди увійшла універсальна спідня білизна

У Міноборони презентували оновлену літню польову жіночу форму одягу, яку розробили, враховуючи особливості будови жіночого тіла.

Міноборони

У Міноборони презентували оновлену літню польову жіночу форму одягу, яку розробили, враховуючи особливості будови жіночого тіла. Деякі елементи форми зможуть носити у тому числі вагітні жінки. Про це повідомили в Міноборони.

Що змінилося у новій формі:

Жінки-військовослужбовиці отримали також нову універсальну спідню білизну з високою посадкою, яка гарно тягнеться й тримає форму. Вона на 97% складається із бавовни і на 3% - з еластану. За основу взяли форму, розроблену соціальним проєктом Arm Women Now. 

- У польових умовах вона не натирає під бронежилетом і дозволяє тілу "дихати" та почуватися комфортно. Виріб ідеально лягає по фігурі, зручний під час проведення операцій та виконання завдань у польових умовах, а також у повсякденні, в пунктах постійної дислокації, - розповіли на сторінці Arm Women Now.

За даними Міноборони, у лавах ЗСУ служать близько 42 тисяч жінок-військовослужбовиць, близько п’яти тисяч з них перебувають на передовій, де виконують бойові завдання нарівні з чоловіками.