Зеленський провів засідання Ставки на Рівненській ЗАЕС – заслухав доповіді чиновників та оцінив загрозу на атомній станції

Голова держави підбив підсумки поїздки на атомну станцію.

President.gov.ua

Президент Володимир Зеленський провів виїзне засідання Ставки верховного головнокомандувача на території Рівненської атомної електростанції. Про це він повідомив у вечірньому зверненні.

- Цей день ми завершуємо на Рівненщині. Провів чергове виїзне засідання Ставки. Ключові питання безпеки у північних регіонах нашої держави, наші заходи щодо посилення безпеки. Все, що стосується і кордону наших сил ЗЗСУ «Північ», і українських стратегічних об'єктів, таких як Рівненська атомна станція, на якій, власне, і відбулася Ставка, – сказав президент.

За його словами, на засіданні було заслухано доповіді керівництва військових та правоохоронних структур, голови Рівненської ОВВ, а також голови "Енергоатому".

- Загалом докладно пропрацювали не тільки все, що стосується фізичної безпеки наших стратегічних об'єктів та північних областей, а й таких чутливих питань, як кібербезпека, – наголосив він.

У своєму зверненні президент висловив подяку всім, хто піклується про безпеку України та наших земляків.