Зеленський під час поїздки до Донецької області нагородив бійців та зробив селфі на заправці

Володимир Зеленський відвідав Донецьку область, де провів засідання з командуванням військ і нагородив бійців

president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський відвідав Донецьку область, де провів засідання з командуванням військ і нагородив бійців підрозділів 23-го оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця», які відзначились у важких боях на бахмутському напрямку. Про це повідомила пресслужба президента.

- Сьогодні маю честь бути поруч із нашими героями – підрозділами Збройних сил України оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця». Подякувати, нагородити й потиснути руку. Бажаю здоров’я та лише перемоги. Україна пишається кожним із вас. Ви круті, міцні, наші справжні українці, - написав президент у телеграмі.

Зеленський присвоїв звання Героя України і вручив орден «Золота Зірка» капітану Олегу Оливі, командиру аеромобільної роти 81-ї окремої бригади ДШВ, який сьогодні святкує день народження. Олива знищив десятки одиниць ворожої техніки та понад сотню військових противника. Після поранень офіцер неодноразово відмовлявся від госпіталізації.

Судячи з опублікованого відео, Зеленський встиг поспілкуватися з воїнами на одній із заправок. Такі зустрічі на заправках вже стали своєрідною особливістю поїздок президента областями України.

Зеленський регулярно відвідує позиції українських військових, у тому числі на передовій. У березні він побував на бахмутському напрямку, а у травні - на вугледарському та мар’їнському.