Зеленські на відкритті Книжкового Арсеналу купили книги про війну та здоровий сон

Володимир та Олена Зеленська відвідали Книжковий Арсенал 2023

пресслужба

Президентське подружжя Володимир та Олена Зеленські відвідали відкриття "Книжкового Арсеналу-2023" у Києві. Про це повідомило "Суспільне Культура".

Зеленський купив книгу політолога-міжнародника Максима Яковлєва «Теорії змов. Як (не) стати конспірологом» ("Віхола") та артбук "Telegraf. Креатив у війні". Одна з координаторок секції про російсько-українську війну Ганна Скоріна сказала, що артбук поки у фаворитах по продажах на цій секції через вибір Зеленського.

Олена Зеленська купила книгу науковиці Ольги Маслової та біологині Ніки Бєльської "Коли я нарешті висплюся? Як засинати і прокидатися із задоволенням"("Віхола") та нову книжку Олександра Михеда "Позивний для Йова. Хроніка вторгнення" ("Видавництва Старого Лева").

Зеленський вперше відвідав "Книжковий Арсенал" у ролі президента у 2019 році, через декілька днів після інавгурації. Тоді Зеленський на прохання порекомендувати книжки назвав Конституцію України та "Кобзар" Тараса Шевченка. У 2021 році Володимир та Олена Зеленські купили на двох 11 книжок.