Роднянський-молодший розповів, що не може бачитися із донькою від російської акторки

Яніна Студіліна не дає Роднянському спілкуватися зі спільною донькою. 

Радник президента з економічних питань Олександр Роднянський-молодший востаннє бачив свою доньку від російської акторки Яніни Студіліної у грудні 2022 року. За словами Роднянського, він майже не має змоги розмовляти з дівчинкою телефоном. Про це Роднянський-молодший написав в Інстаграмі у День батька.

- На жаль, я не можу приєднатись до тих, хто радіє цьому дню, бо донька моя вже давно живе не поруч зі мною. Раніше я міг бачити Аню майже щодня, вона грала в моєму офісі, поки я працював над своїми науковими статтями в Кембриджі. Це було однією з головних переваг академічної кар’єри для тих, хто це цінує — cпокійне сімейне життя в одному з найкращих середовищ для дітей у світі. Ми завжди з Анею розмовляли виключно німецькою. Насправді я навіть ніколи не сказав їй жодного слова будь-якою іншою мовою, адже Аня росла двомовною.

Я хотів, щоб Аня мала повний і рідний доступ до важливих європейських культур, і я ніколи не міг уявити, що наша реальність трансформується від фундаментально сімейного способу життя до полярної протилежності, де ми з Анею не зможемо бачитись більше півроку, іноді навіть довше. На жаль, через деякі гнітючі причини, на які ні Аня, ні я не можемо вплинути, у нас навіть майже ніколи не виходить спілкування телефоном. Комунікацію практично неможливо налагодити. Сподіваюсь, що настане день, коли ми знову будемо разом. Прикро, що стільки часу та стільки можливостей буде втрачено. Ця світлина з нашої останньої зустрічі у грудні 2022 року, - написав він. 

Роднянський 13 років був одружений із російською акторкою Яніною Студіліною ("Кадетство", "Ранетки"). У червні 2022 року Студіліна написала про розставання з чоловіком, сказавши, що "він обрав життя у Європі". Під "життям у Європі" акторка мала на увазі, що на час повномасштабного вторгнення Росії в Україні Роднянський був у Києві і засудив російську агресію. За чутками, зараз Олександр Роднянський-молодший зустрічається зі співачкою і ексучасницею гурту "ВІА Гра" Мішею Романовою.

Олександр Роднянський-молодший є сином режисера та засновника "1+1" Олександра Роднянського, який після 24 лютого покинув Росію та публічно засудив дії російської армії.