Астропрогноз на літо: як літнє сонцестояння та три суперлуння вплинуть на Україну

Астролог прогнозує, що Чорний Місяць викличе складнощі на фронті, але Венера забезпечить підтримку партнерів.

Roger Purdie із сайту Pixabay

Найближчим часом відбудеться кілька важливих астрономічних подій, які вплинуть на військову активність та фінансування країни.

Червневе сонцестояння принесе кризи

Астролог Анастасія Макарова розповіла KP.UA, що обіцяють нам небесні світила цього літа і чим те, що відбувається на небі, може обернутися для України.

Перша з важливих астрономічних подій цього літа, сонцестояння, відбудеться вже 21 червня. Це явище, коли Сонце опівдні перебуває на максимальній висоті над горизонтом.

- Сонцестояння відзначиться для України кризами, зокрема фінансовими, - попереджає астролог Анастасія Макарова. – А з'єднання Марса та Чорного Місяця у транзиті здатні спровокувати великі складнощі на фронті. Це з'єднання взагалі віщує мало хорошого. У цей час очікується велика військова активність.

Астролог наголошує, що цього року Плутон переходить до Водолія, і ця подія глобально вплине на політику в нашій країні. Але повністю цей перехід завершиться лише наступного року.

Вже найближчим часом слід очікувати на знакові зміни в переговорах, що пояснюється зміною Юпітера. Ця планета «відповідає» за світогляд, освіту, культуру та тему закордону, а отже, партнерів України. Зараз Юпітер перебуває у поєднанні з одним із місячних вузлів.

Суперлуння обіцяє нові пропозиції від партнерів

Наступне астрономічне явище відбудеться 3 липня - це Суперлуння, коли повний Місяць знаходиться максимально близько до Землі. Суперлуння, запевняє астролог, обіцяє нам нові пропозиції від західних партнерів.

- А вже 27 липня на небі Венера з'єднається з Меркурієм – планети будуть дуже близькі в натальній карті України, - пояснює Анастасія Макарова. - В астрології це називається поверненням планет – з одного боку, нас несподівано добре підтримають старі партнери, а з іншого – якийсь цикл у стосунках на певному етапі буде завершено. Швидше за все, це буде нова серія переговорів.

Ще один Суперлуння очікується через кілька днів після з'єднання планет - воно відбудеться 1 серпня. Повний Місяць, наблизившись до Землі, уможливить прийняття нових законів, які стосуватимуться звичайних громадян.

Наприкінці місяця, 27 серпня, варто підготуватися до протистояння Сатурна.

- Сатурн у символічній опозиції до транзитного Сонця піднесе складнощі, але нам вистачить сил їх подолати, оскільки Сатурн все ж таки йде за знаком Риб - а це слабкий для нього знак, - підкреслює астролог.

А завершиться літо третім Суперлунням, яке обіцяє вплинути на фінансування країни - на краще для нас, але водночас, за словами астролога, нам поставлять додаткові умови.