"Це точно не мій головний біль": Женя Янович відреагував на перезапуск "Подкаст терапії"

Янович закрив "Подкаст терапію" на YouTube після виходу розслідування психотерапевта Іллі Полуденного.

особистий архів Жені Яновича

Актор та телеведучий Женя Янович відреагував на перезапуск "Подкаст терапії", який після скандалу оновив його ексколега Спартак Суббота. В інтерв'ю KP.UA Янович зізнався, що йому було складно відмовитися від проєкту, над яким працював останній рік, однак іншого виходу із ситуації для себе не бачив.

- Я присвятив цьому проєкту величезну частину свого життя. Останній рік фактично тільки ним і займався, тому, звісно, складно було відмовитися в одну секунду. Але вважаю, іншого правильного рішення у цій ситуації не існувало. Як би шкода не було, якщо ти щось робиш по совісті, як тобі здається, це полегшує твій вибір у сто разів. Закриття лише полегшило мені життя. Мені самому перед собою не соромно, я можу нормально на себе у дзеркало дивитися, - поділився Женя.

Янович додав, що не має жодного стосунку до проєкту, який анонсував Спартак Суббота, але читає коментарі про новий формат. На початку травня телеведучий запустив своє лайт-найт-шоу "20:23" на YouTube, де спілкується з цікавими йому людьми у неформальній обстановці.

- Думаю, якщо в мене вийшло реалізувати кілька проєктів, то вийде ще не один. Я закрив для себе цю історію. Подальша доля «Подкаст терапії» - це точно не мій головний біль. Я туди навіть не лізу. Мені пишуть, що щось виходить, скидають якісь коментарі, які дуже сильно тішать моє самолюбство, але не більше. Я до цього продукту не маю жодного стосунку. Просто трохи сумно, що немає якоїсь красивої фінальної крапки. Але сам для себе я її поставив, – зазначив шоумен.

Янович закрив "Подкаст терапію" на YouTube після виходу розслідування психотерапевта Іллі Полуденного. У ньому автор стверджує, що Суббота видавав себе за кандидата психологічних наук, хоча таким не є. Полуденний також заявив, що Спартак нібито не навчався в жодному медичному виші, отримав спеціальність "психологія" у Національному педагогічному університеті Драгоманова, тому не є лікарем-психіатром. Після того, що сталося, Янович заявив, що зустрівся із Субботою, але той не зміг спростувати пред'явлені звинувачення.