На Полтавщині чоловік застрелив трьох людей та підірвав себе гранатою

Обставини та причини трагедії з'ясовують слідчі.

pl.npu.gov.ua

На Полтавщині чоловік застрелив трьох сусідів, після чого підірвав себе за допомогою гранати. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Полтавській області.

- До поліції Полтавської області 21 травня, близько 14:00, надійшло повідомлення від місцевих мешканців, що у м.Лохвиця чоловік застрелив трьох людей, після чого підірвався на гранаті. За даними поліції, зараз на місці події працює слідчо-оперативна група поліції, фахівці криміналісти та вибухотехнічна служба ГУНП. Обставини та причини трагедії з'ясовують слідчі, - розповіли правоохоронці

Начальник Головного управління поліції Полтавської області Євген Рогачов розповів, що за попередньою інформацією, місцевий 53-річний чоловік із гладкоствольної зброї застрелив двох сусідів 67 та 47 років та 63-річну сусідку. Після цього він повернувся у власне домоволодіння та підірвався за допомогою гранати.

Раніше правоохоронці затримали 45-річного мешканця Ольховатської громади Харківської області, який кинув гранату спочатку під автомобіль, потім ще одну – до будинку односельців. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом замаху на умисне вбивство та незаконне поводження з боєприпасами.