Зеленський провів засідання військового кабінету - обговорили у "вузькому колі" подальші дії ЗСУ

Члени засідання також визначили пріоритети найближчим часом.

President.gov.ua

Президент Володимир Зеленський повів засідання військового кабінету, на якому обговорювалися питання щодо оборони нашої країни. Про це голова держави повідомив у вечірньому зверненні.

- Щойно провів засідання військового кабінету. Це наш особливий формат роботи у вузькому колі з тими, хто відповідає за оборону держави. Були командувачі ключових напрямів фронту. Також Головком, Генштаб, розвідка, безпека. Дуже змістовна робота, – сказав Зеленський.

За його словами, члени засідання відзначили успіхи наших захисників в обороні держави та кроки, які готують бригади наступу.

- Перше: бригади оборони – молодці, головні стратегічні завдання виконали, деталі зараз не час повідомляти. Друге: бригади наступу – молодці, готуємось, без деталей, - наголосив він.

Також на порядку денному обговорювалися пріоритети найближчим часом для Повітряних сил нашої країни. Йшлося про додаткові системи ППО, додаткові ракети, навчання та літаки, а також далекобійну зброю. Зеленський запевнив, що все це наші воїни матимуть.