Екс-дружина Мураєва вийшла заміж і змінила прізвище

Тепер вона не Мураєва, а Дзюба.

facebook.com/id=100004375749420

Колишня дружина екс-депутата та лідера забороненої в Україні партії "НАШІ" Євгена Мураєва - Валерія вийшла заміж. Прізвище вона змінила на Дзюба, про що повідомила у своєму Фейсбуці.

- Коли мене з усіх прасок цькували за ознакою «не таке прізвище» я сказала, що одного разу, можливо, зміню її, але не на догоду «спільноті», а тільки якщо у мене будуть справді серйозні причини для цього. Що ж. Вони є)) так що звикайте – Валерія Дзюба, – написала екс-дружина Мураєва.

За її словами, рішення було ухвалене у зв'язку із заміжжям - жінка вирішила взяти прізвище нового чоловіка.

- Відтепер я ношу прізвище людини, яку люблю та поважаю. В принципі, це єдина нагода міняти прізвище, якщо що. Приймаю вітання!, - наголосила вона.

Восьмий апеляційний суд Львова ухвалив рішення про заборону партії "Наші" Євгена Мураєва у червні. Партія "Наші" стала четвертою забороненою проросійською політсилою. Тоді в МЗС Британії заявили, що Росія нібито планувала призначити Мураєва головою окупаційної адміністрації після "захоплення" України. Сам політик стверджував, що нібито перебуває під санкціями РФ через конфлікт із Віктором Медведчуком.