Зеленський: ЗСУ збили усі 18 ракет, запущених росіянами

Голова держави висловив подяку нашим захисникам та захисникам.

President.gov.ua

Російські окупанти знову запустили ракети Україною, але нашим бійцям вдалося збити всі 18 штук. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні.

- Насамперед, я хочу подякувати всім захисникам і захисникам нашого неба. Дякую вам, герої! Вісімнадцять із вісімнадцяти ракет збиті, - сказав президент.

Як зазначив Зеленський, українська влада постійно веде роботу і наносить візити до країн, щоб домогтися ще більше можливостей та систем ППО для наших воїнів. Також глава держави висловив подяку іноземним партнерам, які сприяють постачанню систем для захисту українського неба.

У своєму зверненні президент підтвердив, що Нідерланди слідом за Великобританією і Франційєн підтримали створення коаліції з питань постачання винищувачів для України.

- Учора ми домовилися у Британії з Ріші, паном прем'єр-міністром, що працюватимемо над коаліцією винищувачів – тренування, літаки, результати. Вчора це підтримав пан президент Франції Макрон, а сьогодні підтримав прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте. Гарний початок коаліції! Дякую всім!, - зазначив він.

Також голова держави запевнив, що українська влада зробить спільно з країнами-партнерами все можливе для захисту нашої країни від агресії РФ.