Зірка серіалу "Гра престолів" Джек Глісон відвідав у Лондоні концерт Kalush Orchestra

Актор прийшов у знаковій для групи рожевій панамі.

На концерт переможців "Євробачення-2022" Kalush Orchestra, що проходить у Лондоні, прийшов відомий ірландський актор Джек Глісон. Фотографію опублікував у своєму Інстаграмі музикант Тимофій Музичук.

– Несподівано та приємно було зустріти актора серіалу «Гра престолів» Джека Глісона, він же Джоффрі Баратеон, у нас на концерті, ще й у панамі, – написав учасник гурту.

Як відомо, зараз український гурт Kalush Orchestra знаходиться у Великій Британії. У Лондоні відбувся їхній сольний концерт. Також музиканти виступатимуть у фіналі "Євробачення-2023", який проходить у Ліверпулі, на правах переможців минулорічного пісенного конкурсу.

Ірландський актор Джек Глісон, який відвідав концерт українців, відомий своєю роллю у серіалі "Гра престолів". Після виходу з саги він оголосив про завершення акторської кар'єри, проте пізніше повернувся у професію, зігравши в серіалі "Поза/себе" та фільмі "На землі святих і грішників".

З початку російського вторгнення актор підтримує Україну. Зокрема, у лютому Джек Глісонвідвідав нашу країну та разом зі своїми друзями з Великобританії пригнав пікап для ЗСУ. У Києві зірка дав майстер-класи, відвідав театри, зустрівся з українськими захисниками. 16 лютого Глісон став головним гостем 17 кіноінтенсивів із провідними українськими акторами за участю Act lots. Напередодні він також виставив на аукціон статуетку свого персонажа на допомогу Україні.