Співачка СолоХа вдруге стане мамою

Артистка перебуває на п'ятому місяці вагітності.

instagram.com/soloha_official

Співачка СолоХа вдруге стане мамою. Радісною новиною про швидке поповнення в сім'ї артистка поділилася в інтерв'ю "ЖВЛ", показавши животик, що округлився, на прем'єрі фільму "Егрегор".

- Знаєте, я почуваюся жінкою на мільйон відсотків. Я щаслива попри все, що відбувається. У мене особливий стан. Я вагітна вже п'ятий місяць. Я дуже довго це приховувала, бо дуже боялася. Попередній досвід у мене, на жаль, був не дуже добрим, - розповіла виконавиця. - Для мене найбільшим подарунком буде здорова дитина. Щоб пологи пройшли легко, щоб я виносила його. Бо перші три місяці були дуже складні. У мене був тяжкий токсикоз. Я мало могла працювати, перестала ходити тренуватись, мало було концертів.

За словами зірки, на початку її вагітності 7-річна дочка Аріана навіть почала ревнувати до майбутньої дитини.

- Сказала, що я дитину більше любитиму, ніж її. Довелося дочку готувати до цього. Що вона в мене перша і я її дуже люблю. Що діти одне велике кохання для батьків, і не має значення, хто перший, хто другий, - уточнила зірка.

У вересні 2022 року СолоХа зізналася, що після початку повномасштабної війни втратила малюка на ранньому терміні вагітності. Про те, що у неї стався викидень, виконавиця дізналася на прийомі до лікаря.

Про особисте життя співачки відомо небагато. Артистка одружена з чоловіком, який працює у правоохоронних органах. СолоХа має дочку.