TVORCHI на "Євробаченні" будуть збирати кошти на обладнання для дітей

TVORCHI, SOVA та FROLOV об'єдналися заради спільного проєкту з підтримки дітей.

Дует TVORCHI оголосили про збір на обладнання для передчасно народжених дітей, про який вони будуть розповідати під час участі у "Євробаченні-2023" у Ліверпулі. Кошти збиратимуть через державну фандрейзингову платформу United24. Про старт проєкту гурт оголосив під час виступу на залізничному вокзалі у Києві 28 квітня.

- У нашій пісні “Heart of Steel” є слова: ”Світ палає, а ти дій”. У найважчі часи ми повинні бути єдині, ми мусимо допомагати тим, хто цього потребує. Як-от маленьким українцям, які народилися під час війни. Ми маємо за честь представляти проєкт ”Небайдужі рятують серця дітей”, розповідати про нього під час музичного конкурсу ”Євробачення” та залучати підтримку з усього світу, - розповіли TVORCHI.

Серед усіх, хто задонатить будуть розіграні лімітовані прикраси у вигляді серця. 100 срібних та 10 золотих сердець спеціально для проєкту створили ювелірний дім SOVA та бренд FROLOV. Прикраси неможливо купити, а лише виграти за донат. Срібні серця розіграють серед усіх, хто пожертвує від 1000 гривень, а золоті — хто зробить найбільші внески.

Збір коштів триватиме з 28 квітня по 28 травня. Усі пожертви, здійснені з використанням карток Visa українських банків, будуть подвоєні компанією Visa.

Заступниця міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку Марія Карчевич пояснила, що через війну кількість передчасно народжених дітей зросла щонайменше на 15%. Щоб врятувати їхні серця, потрібні спеціальні інкубатори інтенсивної терапії.

 ЯК ЗАДОНАТИТИ

На сайті UNITED24 

На сайті VISA 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений FROLOV (@frolovheart)

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Visa Ukraine (@visaua_official)