Генштаб: РФ зосередилась на наступі на чотирьох напрямках

Ворог не зважає на свої втрати.

facebook.com/GeneralStaff.ua/posts

Розпочалась 413-та  доба широкомасштабної збройної агресії РФ проти України.  Протягом минулої доби противник завдав 1 ракетного та 21 авіаційний удар, здійснив 33 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів. Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

Не зважаючи на численні втрати в техніці та живій силі, противник не відмовляється від ведення загарбницької війни. Продовжує зосереджувати основні зусилля на наступах на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Минулої доби, нашими захисниками було відбито 72 атаки противника на зазначених напрямках.

Ситуація за напрямками:

Авіація Сил оборони за добу завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Також наші захисники збили 2 ворожих БпЛА типу “Орлан - 10”. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 5 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, а також 2 станції радіоелектронної боротьби противника.