Кейт Міддлтон порушила королівський протокол під час великодньої служби

Британська королівська родина 9 квітня зібралася на першу великодню службу після смерті Єлизавети II.

Getty Images

Британська королівська родина 9 квітня зібралася на першу великодню службу у Віндзорському замку після смерті Єлизавети II. Короля Чарльза та королеву-консорта Каміллу супроводжували принц Уільям та Кейт Міддлтон з трьома дітьми - дев’ятирічний Джордж, семирічна Шарлотта та чотирирічний Луї. Для останнього це перша публічна поява на великодній службі.

Службу тако ж відвідали герцог і герцогиня Единбурзькі, середній син Єлизавети II принц Ендрю, принцеса Беатріс з чоловіком Едуардо, вагітна принцеса Євгенія з чоловіком Джеком Бруксбенком, Зара та Майк Тіндал з доньками Мією та Леною.

Королева-консорт та принцеца Уельські обрала для великодньої служби сині сукні та капелюшки. У Камілли - від Anna Valentine, а у Кейт Міддлтон - від Catherine Walker. Видання Hello пише, що Кейт порушила королівський протокол, тому що з'явилася на офіційній службі з яскравим червоним манікюром.

6 травня відбудеться коронація Чарльза, де правляча династія знову збереться разом. Головна інтрига - чи прилетять принц Гаррі та Меган Маркл. Стосунки між ними та королівською сім'єю стали напруженими після виходу документальнольного серіалу на Netflix та мемуарів Гаррі, де пара розповіла про закулісся життя монархів.